Activiteitenagenda
-
Ukiyo Afterwork Masquerade Ball
19 mrt 2025, 17:00 - 23:00 · EvenementenOp woensdag 19 maart nodigen we je uit voor een nieuwe editie van onze Ukiyo Afterwork in de Skybar. Dit keer krijgt de avond een extra betoverende twist: Ukiyo Afterwork Masquerade Ball . Trek je mooiste masker aan …
-
Sushi Thursday
20 mrt 2025, 17:00 · EvenementenDonderdagavond krijgt een smakelijke twist bij Mr. Sato! Kom genieten van onze exclusieve Sushi Thursday met live DJ : een perfecte combinatie van verfijnde sushi en heerlijke cocktails in ons sfeervolle …
-
Sushi Thursday
27 mrt 2025, 17:00 · EvenementenDonderdagavond krijgt een smakelijke twist bij Mr. Sato! Kom genieten van onze exclusieve Sushi Thursday met live DJ : een perfecte combinatie van verfijnde sushi en heerlijke cocktails in ons sfeervolle …
-
Sushi Thursday
03 apr 2025, 17:00 · EvenementenDonderdagavond krijgt een smakelijke twist bij Mr. Sato! Kom genieten van onze exclusieve Sushi Thursday met live DJ : een perfecte combinatie van verfijnde sushi en heerlijke cocktails in ons sfeervolle …
-
Sushi Thursday
10 apr 2025, 17:00 · EvenementenDonderdagavond krijgt een smakelijke twist bij Mr. Sato! Kom genieten van onze exclusieve Sushi Thursday met live DJ : een perfecte combinatie van verfijnde sushi en heerlijke cocktails in ons sfeervolle …
-
Sushi Thursday
17 apr 2025, 17:00 · EvenementenDonderdagavond krijgt een smakelijke twist bij Mr. Sato! Kom genieten van onze exclusieve Sushi Thursday met live DJ : een perfecte combinatie van verfijnde sushi en heerlijke cocktails in ons sfeervolle …
-
Paasbrunch
20 apr 2025, 12:30 - 15:30 · Evenementen · Restaurant CocotteVan der Valk Hotel Gent organiseert op 20 april een heerlijke paasbrunch. U wordt ontvangen met een glas cava of vers fruitsap, gevolgd door een uitgebreid buffet met diverse koude en warme gerechten en een …
-
Paasmaandagbrunch
21 apr 2025, 12:30 - 15:30 · Evenementen · Restaurant CocotteVan der Valk Hotel Gent organiseert op 21 april een heerlijke paasmaandagbrunch. U wordt ontvangen met een glas cava of vers fruitsap, gevolgd door een uitgebreid buffet met diverse koude en warme gerechten en …